Tammikuun lopulla Greengrass juhlii 1-vuotissyntymäpäiviään. Synttäreiden kunniaksi päätin päästää teidät jo etukäteen pienelle tutustumiskäynnille uuteen paikkaan, johon tutustumme paremmin vasta ensi kierroksella.


Photobucket

-Tervetuloa! Astukaa vain peremmälle, vaimoni onkin jo siellä odottamassa meitä.

PhotobucketPhotobucket

-Tulkaa vain peremmälle niin esittelen teille koulumme tiloja. Näistä aulan vasemmalla puolella olevista ovista pääsemme yhdistettyyn keittiö- ja ruokailutilaamme. Ruokailemme kaikki täällä yhdessä. Vaimoni on varsinainen herkkukokki vaikka itse sanonkin.

Photobucket

-Mutta jatkakaamme eteenpäin. Aulasta löytyy toilettitilat, miehille ja naisille omansa, tottakai.

PhotobucketPhotobucket

-Tämä ovi johdattaa meidät rehtorin... eli siis minun... vaatimattomaan työhuoneeseen, jossa vietän päivisin suurimman osan ajastani ellen ole opettamassa poikia.

PhotobucketPhotobucket

-Työhuoneeni vierestä löytyvä ovi johdattaa meidät koulumme kirjastoon ja lukusaliin missä pojat opiskelevat koulupäivänsä päätteeksi.

Photobucket
 
 -Nyt kun alakerta on esitelty, nouskaamme portaat ylös kohti seuraavaa kerrosta.

***

Photobucket

-Yläkerrasta löytyvät luokkahuoneet, joissa minä ja vaimoni opetamme poikia, sekä liikuntasali liikuntatunteja varten. Taustalla näkyvä rakennus on paroniperheen kartano. Oppilaitoksemme on rakennettu heidän aikoinaan tähän tarkoitukseen lahjoittamalleen maalleen ja toivommekin, että aikanaan saamme tulevan paronin tänne opiskelemaan aivan kuten hänen esi-isänsäkin ovat aikoinaan meillä opiskelleet.

Photobucket
 
 -Nouskaamme jälleen yhdet portaat seuraavaa kerrosta varten.

***

Photobucket

-Kolmannesta kerroksesta löytyvät makuuhuoneet. Kaikki nukkuvat kahden hengen makuuhuoneissa, jotka ovat identtisiä keskenään. Näin varmistamme, että pojat tuntevat itsensä samanarvoisiksi eikä kukaan voi sanoa, että jotain poikaa kohdeltaisiin paremmin kuin muita.

Photobucket

-Ai tämä huone? Tämä on minun ja vaimoni makuuhuone. Vaimoni on ilmeisesti jättänyt oven auki vahingossa. Pahoitteluni, tämä ei ollenkaan kuulunut kouluesittelyymme.

Photobucket
 
-Mutta jatkakaamme matkaamme ylimpään kerrokseen.

***

Photobucket

-Täältä katolta löytyy pieni torni, jossa pojat opiskelevat astronomiaa. Pitäähän tulevan herttuan, paronin tai jopa itse tulevan kuninkaan tietää edes tähtitieteen alkeet. Sehän kuuluu sivistykseen, eikö totta? Laskeutukaamme portaat alas niin esittelen teille vielä kellarikerroksen.

***

Photobucket

-Kellarikerrokseen johtavat portaat löytyvät takapihalta.

Photobucket

-Kellarikerroksesta löytyvät kylpyhuonetilat. Jälleen kerran, miehille ja naisille omansa.

Photobucket
 
 -Kellarin toiselta puolelta löytyy koulumme juhlasali. Kokoonnumme sinne vähintään kerran viikossa sunnuntaisin rehtorin viikkopuhetta varten. Siellä oppilaat voivat myös halutessaan järjestää omiakin ohjelmanumeroita, esimerkiksi näytelmiä ja musiikkiesityksiä.

-Toivottavasti koulumme vastasi odotuksiamme. Jos ikinä suunnittelette poikanne laittoa yksityiskouluun ottakaa meihin yhteyttä. Ahhah, olinpas minä höpsö. Olen esittelyt teille kouluni mutta olen kokonaan unohtanut esitellä itseni.

Photobucket

-Olen Simon Kenneth ja tässä on vaimoni Abigail.

Photobucket
 
 - Ja tässä on Prinssi Georgen Yksityiskoulu Sivistyneille ja Hyvä Käytöksisille Nuorille Herrasmiehille.

***

Photobucket

Kellarikerros

Photobucket

1. Kerros

Photobucket

2. Kerros

Photobucket

3. Kerros

Photobucket
 
 Näköalatorni

***

Toivottavasti piditte taloesittelystä. Kouluun päästään tutustumaan lähemmin, kun ensimmäiset oppilaat muuttavat sinne. Kouluun tulee siis pääasiassa aatelispoikia, mutta varakkaiden kauppiasluokkaan kuuluvien poikien on myös mahdollista päästä sinne (jos vain vanhemmilla riittävät rahat kalliiseen lukukausimaksuun).

Toinen synttäriekstra on luvassa tammikuun lopulla. Silloinkin olisi luvassa taloesittelyä. Mutta sitä ennen, pitäisi valita ketkä sinne muuttavat asumaan. Ja siinä asiassa te lukijat pääsettekin auttamaan. Greengrassissa on ollut huutava pula omasta papista ja nyt, rovasti ja ruustinna Cannon ovat luvanneet täyttää tämän puuttuvan aukon.

Te saatte päättää, kuka miessim ja kuka naissim tulevat asuttamaan Greengrassia. Alla näette kuvat jokaisesta ehdokkaasta (4 miestä & 4 naista). Tutkikaa kuvia, luonteita ja tavoitteita ja valitkaa suosikkinne, joita pääsette äänestämään alla olevissa äänestysbokseissa. Äänestysaikaa on seuraavan synttäriekstran ilmestymiseen saakka!

Miehet:

1. Lucas Cannon
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
 
 
  
2. Marcus Cannon
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
 
  
3. Matthew Cannon
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
 
 
4. John Cannon
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
 
 
Naiset

1. Ruth Cannon
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
 
 
2. Grace Cannon
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
 
 
3. Esther Cannon
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
 
 
4. Sarah Cannon
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Muistakaahan äänestää. Tapaamme Greengrassin merkeissä viimeistään kuun lopulla julkaistavan toisen synttäriekstran merkeissä. Mutta sitä ennen:


KIITOKSET KAIKILLE TEILLE IHANILLE LUKIJOILLE! heartIlman teitä, blogi ja Greengrassin tarina olisi kuivunut kasaan jo aikoja sitten. Toivottavasti jaksatte seurata tämän kuningaskunnan vaiheita tulevaisuudessakin :)

Kiittäen,
Amber

Muoks 20. 1: Äänestys on päättynyt, kiitokset äänestäjille!

photo Greengrassinaumlaumlnestys_zps56991a90.png